Kalfs­schnit­zels met olij­ven­pes­to

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 220 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 9

Ingrediënten

Keukenspullen
  • barbecue

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schnitzels halveren en met scherp mes vlees in ruitpatroon licht insnijden. In kommetje pesto, tapenade, azijn, oregano en cayennepeper door elkaar roeren. Schnitzels aan beide kanten goed met pestomengsel inwrijven, op bord leggen, bord afdekken en vlees in koelkast 1 uur marineren.
  2. Schnitzels op ingevet rooster leggen en ca. 3 min. grillen. Scaloppini keren en andere kant ook ca. 3 min. grillen. Vlees op schaal leggen, met peterselie en eventueel peper en zout bestrooien. Lekker met gegrilde aubergine en pizzastengels (recept zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek).
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 220 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 35 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Het Barbecueboek

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.