Mixed vis­grill

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 290 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Keukenspullen
  • metalen spiesen
  • barbecue

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. In kom jakobsmosselen, tonijn, zalm, garnalen met zout, peper en citroensap vermengen en 5 à 10 min. marineren.
  2. Alles laten uitlekken en jakobsmosselen, tonijn, zalm en garnalen op pennen steken. Spiesen royaal met olie bestrijken en op goed ingevet rooster aan elke kant 3 à 4 min. grillen. Lekker met salsa verde (zie recept ah.nl/recepten; Het barbecueboek), groene salade en stokbrood of Franse frietjes.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 290 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 35 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Het Barbecueboek

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.