Viet­na­me­se krui­den voor vlees

  • bijgerecht
  • 1 persoon
    • 5 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
aziatisch bijgerecht 1 personen
4 8

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In kommetje ingrediënten door elkaar mengen. Vlees naar smaak met kruidenmengsel inwrijven en kruiden ca. 10 min. laten intrekken. Overgebleven kruidenmengsel in goed afgesloten potje bewaren.

Tip:

Zoet en pittig tegelijk. Heerlijk voor dunne lapjes vlees, zoals kalkoen en varkensvlees à la minute. Vermengd met citroensap en olie vormen deze kruiden een verrukkelijke marinade voor een varkensrollade of een hammetje.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Het Barbecueboek

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.