Spies­jes van pof­fer­tjes met aard­bei­en

(63)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 6 personen
4 63

Ingrediënten

Keukenspullen
  • lange bamboespiesen
  • barbecue

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Satéstokjes 15 min. in koud water weken. Op stokjes afwisselend in de lengte poffertjes en aardbeien steken. Tot gebruik in koelkast bewaren.
  2. Aardbeien met schenkstroop bestrijken. Spiesjes op ingevet rooster aan elke kant ca. 2 min. grillen. Op zes borden flinke bol ijs scheppen. Spiesjes over borden verdelen en bestrooien met poedersuiker. Direct serveren.

Tip:

Gril deze spiesjes op niet te heet vuur. Anders zijn de poffertjes en aardbeien al bruin voor ze warm zijn.

video

Bar­be­cue aan­ste­ken

Instructievideo - 01:07 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 305 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Het Barbecueboek

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.