Ita­li­aan­se bal­sa­mi­co- pesto­ma­ri­na­de

  • bijgerecht
  • 4 personen
    • 5 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans bijgerecht 4 personen
3 12

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. In kommetje azijn, pesto, knoflook en kruiden door elkaar kloppen. Vlees met marinade bestrijken en, afgedekt, minimaal 30 min. en maximaal 1 dag marineren.
  2. Marinade voor 500 à 750 g vlees.

Tip:

Een heerlijke marinade voor allerlei soorten rood vlees. Het lekkerst als de marinade een nachtje de tijd krijgt om in te trekken.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Het Barbecueboek

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.