Ma­ca­ro­ni met sper­zie­bo­nen

(118)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 118

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de ui in partjes. Kook de macaroni grande met de sperziebonen in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking van de macaroni.
  2. Snijd de chipolata in stukjes van 2 cm. Verhit in een kleine braadpan koekenpan de olie en bak de stukjes worst goudbruin, voeg de ui toe en roerbak 5 min. Voeg de Sugo Isolana toe en breng de saus aan de kook.
  3. Giet de macaroni met bonen af. Schep ze bij de tomatensaus en breng op smaak met peper en zout. Serveer de macaroni met gemalen oude kaas.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 635 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 26-27

Macaroni met sperziebonen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ma­ca­ro­ni met sper­zie­bo­nen

1
1
  • 1 ui
  • 500 g gebroken sperziebonen
  • 250 g macaroni grande

Snijd de ui in partjes. Kook de macaroni grande met de sperziebonen in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking van de macaroni.

2
2
  • 300 el runderchipolata
  • 3 el olijfolie

Snijd de chipolata in stukjes van 2 cm. Verhit in een kleine braadpan koekenpan de olie en bak de stukjes worst goudbruin, voeg de ui toe en roerbak 5 min.

3
3
  • 450 ml tomatensaus

Voeg de Sugo Isolana toe en breng de saus aan de kook. Giet de macaroni met bonen af.

4
4
  • 100 g geraspte oude kaas

Schep ze bij de tomatensaus en breng op smaak met peper en zout. Serveer de macaroni met gemalen oude kaas.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.