Ge­roos­ter­de zo­mer­scho­tel met olijf­olie

(195)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 195

Ingrediënten

Keukenspullen
  • braadslede

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Halveer de aardappelen in de lengte en kook ze 15 minuten. Leg de worstjes in een pan met koud water en breng ze aan de kook. Neem de pan van het vuur en wel de worstjes 5 minuten. Verwarm de oven voor op 225 °C.
  2. Neem de worstjes uit het water en schep ze met de aardappelen en groenten in een braadslee om met de knoflook en de olie en zout en peper naar smaak. Bak het gerecht in de oven, onder twee keer omscheppen, goudbruin en gaar in 30 minuten.

Tip:

Voeg voor een kruidig accent wat (verse) rozemarijn toe aan het mengsel.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.