Pit­ti­ge mos­terd­bur­ger

(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 48

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kneed het gehakt door met het ei, de beschuit, de mosterd en de tijm. Breng het gehakt pittig op smaak met zout en (versgemalen) peper. Vorm er met vochtige handen vier stevige burgers van. Bestrijk ze met olie. Verhit een grillpan, gril de burgers in 15 minuten aan weerszijden mooi bruin en gaar. Snijd de stukken brood open en leg ze met het snijvlak naar beneden kort op de hete grillpan. Leg de hamburgers tussen de broodjes. Serveer met de augurk en tomatenketchup.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 600 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.