Gem­ber­kar­bo­na­de met spa­ghet­ti

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 46

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Schep de karbonades om met 4 el gembersiroop en laat 15 min. staan. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat hem uitlekken in een vergiet. Rooster in een droge wok de sesamzaadjes in 1-2 min. goudbruin en laat ze afkoelen op een bordje. Verhit de grillpan. Neem de karbonades uit de marinade, bestrooi ze met zout en peper naar smaak en gril ze 8-10 min., keer halverwege. Verhit intussen de olie in een wok en roerbak hierin de prei. Draai het vuur wat lager en roer de spaghetti erdoor, breng op smaak met de ketjap en de rest van de gembersiroop. Schep de bosui en koriander door de spaghetti. Bestrooi het vlees met het sesamzaad en serveer met de spaghetti.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 695 kcal
  • eiwit 49 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 23 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.