Vis­cous­cous met zo­mer­groen­ten

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 320 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(140)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 140

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 225 °C. Rasp de helft van de limoenschil en pers de vrucht uit. Schep de limoenrasp, driekwart van het limoensap en de kippenbouillon in een ovenschaal en meng dit met de paprika en aubergine door de couscous, breng met peper op smaak. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet 15 minuten in de oven. Haal de schaal uit de oven, verwijder de folie en schep de tomaten en de vis op de couscous. Verwarm de couscous nog 10 minuten in de oven. Bestrooi de vis met zout en peper naar smaak. Besprenkel de vis en de couscous voor het serveren met de rest van het limoensap en de olie.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 320 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.