Aard­ap­pel­sa­la­de met bleek­sel­de­rij

(89)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands bijgerecht 4 personen
3 89

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Boen de aardappelen schoon en snijd ze in niet al te grote gelijke plakken. Kook ze in een pan met water en wat zout in 15 min. gaar. Giet af en laat uitdampen. Was de bleekselderij en snijd in kleine boogjes. Meng in een kom de zure room met het citroensap, de sjalotjes en de bieslook (houd een beetje apart voor de garnering). Breng op smaak met zout en peper. Schep het roommengsel door de warme aardappelen en de bleekselderij, strooi de rest van de bieslook erover en serveer.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 190 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 6 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.