Pa­pri­ka­rijst met Ca­ta­laan­se braad­worst

(90)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans hoofdgerecht 4 personen
3 90

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Breng 500 ml water aan de kook. Fruit in een braadpan de ui in de olie glazig. Leg de Catalaanse worstjes in de pan en braad ze rondom bruin. Neem de worstjes even uit de pan.
  2. Schep de paprikastukjes en de rijst in de pan en roerbak tot de rijst glazig ziet. Schenk het water en de tomatenblokjes erbij en breng het weer aan de kook. Leg de worstjes terug in de pan, dek de pan af en stoof het gerecht gaar in 15 minuten.
  3. Schep de rucola door de paprikarijst en serveer direct.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 695 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.