Quesa­dil­la met drie ka­zen en ru­co­la

(50)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans bijgerecht 4 personen
3 50

Ingrediënten

Keukenspullen
  • barbecue

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verdeel de drie soorten kaas, uiringen en rucola over 4 taco's. Bestrooi ze met wat peper. Dek af met de resterende taco's; druk ze goed aan. Bestrijk de buitenkant van de 'tacosandwich' dun met olie.
  2. Leg de quesadilla's op een ingevet rooster en gril ze 2-3 minuten per kant, tot de kaas is gesmolten en de taco's lichtbruin zijn. Leg de quesadilla's op een plank en snijd elk in 4 punten.

Tip:

Heeft u een hamburgerklem, dan kunt u de quesadillas daar heel gemakkelijk in grillen.

video

Bar­be­cue aan­ste­ken

Instructievideo - 01:07 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 395 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 39 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 10 g
  • natrium 935 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Variatie op het vuur

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.