Avo­ca­dosal­sa met ver­se krui­den

  • bijgerecht
  • 4 personen
    • 10 min. bereiden
(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
4 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Schil de avocado's, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng in een schaal de avocado met de ui, basilicum en koriander. Breng de salsa op smaak met limoensap (helpt ook tegen het verkleuren), zout en peper.

Tip:

Maak deze salsa op het laatste moment, want de avocado verkleurt snel.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Variatie op het vuur

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.