Gei­ten­kaas met drui­ven en wal­no­ten

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans nagerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie
  • barbecue

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Leg elke plak geitenkaas op een stuk aluminiumfolie (van 25 cm). Leg de druiven erop en bestrooi met de walnoten. Druppel er wat honing over en voeg peper naar smaak toe. Vouw de folie dicht tot pakketjes en bewaar ze eventueel in de koelkast.
  2. Leg de pakketjes met de vouwnaad boven op een minder heet deel van de barbecue (bijvoorbeeld aan de rand). Gril 10-15 minuten tot de kaas begint te smelten, maar nog wel zijn vorm heeft. Controleer tussentijds of het niet te hard gaat. Leg elk pakketje op een bord en vouw ze open. Doop sneetjes stokbrood in de kaas.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 305 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 25 g
  • vet 17 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Variatie op het vuur

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.