Cur­ry­bo­ter met ko­ri­an­der

(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas bijgerecht 1 personen
4 7

Ingrediënten

Keukenspullen
  • vershoudfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Prak met een vork in een kom alle ingrediënten goed door elkaar. Schep de boter op een stuk plasticfolie en vorm er een rol van. Laat de boter minimaal 30-45 minuten in de koelkast opstijven. Verwijder het plasticfolie en snijd de boterrol in dikke plakken.

Tip:

Wie van Indiaas en pittig eten houdt, vind deze boter zeker lekker. Lekker bij onder andere kip, vlees, groenten of warm brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 0 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 0 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Variatie op het vuur

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.