Pof­fer met zo­mer­fruit­sa­la­de

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 270 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 26

Ingrediënten

Keukenspullen
  • barbecue

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng het fruit in een schaal met het sap en eventueel een schepje rietsuiker. Dek de schaal af en marineer het fruit minstens 1 uur op een koele plek (niet in de koelkast); schep af en toe om.
  2. Verwarm de megapoffers op een ingevet rooster boven matig heet vuur in 1-2 minuten per kant. Leg de warme poffers op vier borden. Schep de fruitsalade ernaast en bestrooi met de pistachenoten.

Tip:

Vervang het vruchtensap door een zoete dessertwijn (bijv. Sauternes).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 270 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 12 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Variatie op het vuur

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.