Ko­kos­ma­ri­na­de

  • bijgerecht
  • 1 persoon
    • 10 min. bereiden
(9)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais bijgerecht 1 personen
4 9

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder de buitenste stugge bladeren van de stengel citroengras. Hak het zachte binnenste fijn. Meng de sereh met de rest van de ingrediënten in een schaal.
  2. Marinade voor ca. 500 g vlees of vis.

Tip:

Kip, varkensvlees, witvis of garnalen: alles wordt even lekker met deze romige Thaise marinade. Geweldig om satés in te marineren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Variatie op het vuur

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.