Ci­troen­ma­ri­na­de met ro­ze­ma­rijn

  • bijgerecht
  • 1 persoon
    • 1 uur wachten
(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 1 personen
3 7

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Pers de citroen uit. Meng het citroensap, de rasp, knoflook en rozemarijn door de olie. Bestrijk vis, vlees of groente ermee en laat afgedekt minimaal 1 uur in de koelkast marineren.
  2. Marinade voor ca. 500 g vlees.

Tip:

Een veelzijdige en frisse marinade die snel is gemaakt. Marineer er bijvoorbeeld lamsvlees of kippenpootjes in. Ook lekker met tonijn, zalm of courgette.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Variatie op het vuur

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.