Bier­ma­ri­na­de met mos­terd

  • bijgerecht
  • 1 persoon
    • 5 min. bereiden
(16)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands bijgerecht 1 personen
4 16

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng alle ingrediënten met peper naar smaak in een kom en bewaar de marinade afgedekt in de koelkast.
  2. Marinade voor ca. 500 g vlees.

Tip:

Het bier maakt rundvlees, varkensvlees en gevogelte niet alleen mals, maar geeft ook een extra kruidige smaak. Hoe krachtiger het vlees, hoe steviger bier u kunt nemen. Maak voor witvisfilet als zeewolf eens een marinade met witbier, sjalot en verse dille.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Variatie op het vuur

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.