Griek­se yog­hurt­ma­ri­na­de

  • bijgerecht
  • 1 persoon
    • 5 min. bereiden
(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 1 personen
3 11

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng alle ingrediënten in een kom en bewaar de marinade afgedekt in de koelkast.
  2. Marinade voor ca. 500 g vlees.

Tip:

Deze frisse marinade maakt varkensvlees, gevogelte en lamsvlees lekker mals. Wie van pittig houdt, voegt nog een fijngesneden rode peper toe. Het vlees wordt nog malser door de Griekse yoghurt te vervangen door karnemelk. Ouderwets lekker!

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Variatie op het vuur

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.