In­di­aas vis­pak­ket­je met yog­hurt en ko­kos

(42)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 42

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie
  • barbecue

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de zeewolf in 4 gelijke porties en verdeel ze over de 4 stukken folie (van ca. 30 cm). Sprenkel het citroensap over de vis en strooi er wat zout over. Meng in een kom de yoghurt met de currypasta, kokos en bosui. Schep dit over de stukken vis. Vouw het aluminiumfolie goed dicht. Bewaar de pakketjes eventueel in de koelkast.
  2. Leg de pakketjes met de vouwnaad naar boven op het rooster en laat de vis in 10-15 minuten gaar worden. Lekker met naan, plat brood uit India.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 185 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 7 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Variatie op het vuur

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.