Pan­gasi­us­scho­tel met ri­vier­kreef­tjes

(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 38

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aluminiumfolie
  • aluminium schaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Dep de pangasiusfilet droog met keukenpapier en bestrooi de vis aan beide kanten met zout en peper. Strooi de sjalot over de bodem van de aluminium schaal en leg de pangasiusfilet erop. Schenk de wijn in de schaal en verdeel de rivierkreeftjes en de dille over de pangasiusfilet. Dek de schaal goed af met aluminiumfolie en bewaar in de koelkast.
  2. Zet de schaal ca. 10 minuten op het rooster boven matig heet vuur tot de pangasiusfilet gaar is.

Tip:

Eenpersoonspakketjes maakt u eenvoudig van extra stevig of een dubbele laag aluminiumfolie. Op dezelfde manier kunt u ook de kabeljauw- roodbaars- of tilapiafilet bereiden. Geen witte wijn? Gebruik dan visbouillon.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 150 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Variatie op het vuur

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.