Vis­scho­tel­tje met gar­na­len

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 500 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(75)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 75

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers
  • aluminiumfolie
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Vet de ovenschaal in. Wrijf de visfilets in met citroensap, zout en peper en leg ze in de ovenschaal. Meng preireepjes en jumbogarnalen met wat citroensap, zout en peper en verdeel ze over de visfilets. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking en lepel deze over de vis. Dek de schaal af met aluminiumfolie, schuif hem in het midden van de oven en laat de visfilets in 25 min. gaar worden.
  2. Kook intussen de aardappelen in weinig water met wat zout gaar in 25 minuten. Kook de broccoliroosjes in ruim kokend water in 4-5 minuten. Serveer de vis met broccoli en aardappelen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.