Ge­bak­ken mie met zo­mer­groen­ten

(63)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 63

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de peultjes. Kook de peultjes en worteltjes 5 min. in ruim kokend water. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur in 5 min. bruin. Voeg de ui toe en roerbak nog 5 min. Schep de mie en groenten bij het vlees in de wok. Schenk er de ketjap manis bij en roerbak nog 2 min. Verdeel de mie over 4 borden en strooi de gehakte pinda's erover.

Tip:

Eten er geen kinderen mee? Voeg dan voor wat extra pit een fijngesneden rode peper toe.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 610 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.