Fu­sil­li met kik­ker­erw­ten en spi­na­zie

(92)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 92

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een wok en fruit de knoflook en ui 3 min. Voeg de helft van de spinazie toe en roerbak tot de spinazie geslonken is. Voeg de tomaat met vocht en de kikkererwten toe en breng al roerend aan de kook. Giet de fusilli af en schep erbij. Neem de wok van het vuur en schep de rest van de spinazie erdoor. Breek de bolletjes mozzarella in stukjes en strooi over het gerecht. Verdeel over 4 borden en maal er peper en zout naar smaak over.

video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 675 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 81 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.