Kro­kan­te vis met kom­kom­mer­broc­co­li­sa­la­de

(57)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 57

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 220 °C. Leg de aardappelpartjes met de knoflook op een met bakpapier beklede bakplaat. Doe er 3 eetlepels olie over en bak de aardappelpartjes in de oven in 20 minuten gaar en goudbruin. Kook intussen de broccoli in 5 minuten beetgaar en laat even afkoelen. Verhit 1 eetlepel olie in een pan met antiaanbaklaag. Bak de vissticks goudbruin volgens de aanwijzingen op de verpakking. Klop van de azijn en de rest van de olie een sladressing, breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep de komkommer, de broccoli en de rode ui om met de dressing. Serveer met de warme aardappelpartjes, de vissticks en de gepofte knoflook.

video

Hoe moet je vlees en vis bak­ken?

Allerhande kids - 02:29 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 34 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.