Tar­taartje met ro­mi­ge tui­n­erw­ten­pas­ta

(22)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 22

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de fusilli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de tartaartjes dun met olie en bestrooi ze met peper en zout.
  2. Verhit een grillpan en bak de tartaartjes in 5 min. aan weerszijden bruin, ze mogen vanbinnen nog rosé zijn.
  3. Giet de pasta af en houd 2 soeplepels kookvocht apart. Verwarm in dezelfde pan het kookvocht met de tuinerwten en de crème fraîche tot de erwten frisgroen zien. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Schep de pasta door de tuinerwtensaus, serveer met de gegrilde tartaartjes en strooi de blokjes tomaat erover.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 75 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.