Gar­na­len­lin­gui­ne

(315)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 315

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de linguine volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de pasta na het koken goed uitlekken in een vergiet. Verhit intussen de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag op middelhoog vuur. Bak hierin de garnalen 1 minuut, breng op smaak met zout en peper. Voeg de knoflook, de gember en de chilipoeder toe en bak nog 1 minuut. Doe de boter erbij en draai het vuur helemaal laag. Schep de rucola en de uitgelekte linguine door het pittige garnalenmengsel en blijf omscheppen tot alle sliertjes met een laagje gember-knoflookolie bedekt zijn. Serveer met plakjes limoen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 610 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 87 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.