IJs­kof­fie met cho­co­rasp

(91)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 91

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 4 hoge glazen

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Schenk in ieder glas 100 ml sterke koffie. Schep in ieder glas een bol ijs. Rasp er pure chocolade naar smaak over.

Tip:

In plaats van geraspte pure chocolade kun je er ook pure hagelslag overheen strooien.

Tip:

Roer voor een romige koffie 2 el mascarpone los met 1 tl suiker. Lepel de mascarpone op het ijs en rasp de chocolade erover. Mascarpone over? Zie ah.nl/recepten voor meer recepten met mascarpone.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 105 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 6 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.