Kip­spie­sen met zoe­te to­ma­ten­saus

(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 29

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een pan 1 el olie en fruit hierin de gember 2 minuten. Schenk de tomatenblokjes met de honing erbij en laat het geheel met de deksel op de pan op laag vuur koken.
  2. Rijg de kipfiletblokjes aan de satéstokjes, bestrijk ze dun met olie en bestrooi met zout naar smaak. Verhit een grillpan en gril de kipspiesjes in 8-10 minuten rondom gaar en bruin. Warm de bevroren tuinerwten 4 minuten mee in de tomatensaus. Serveer de kipspiesjes met de rijst en de zoete tomatensaus.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.