Ven­kel­sa­la­de met to­maat­jes

(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands bijgerecht 4 personen
2 45

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Halveer 1 venkelknol en verwijder de harde kern. Schaaf of snijd de stukken venkel in flinterdunne repen. Halveer 1 bakje cherry tomaten (250 g). Meng in een schaal de venkel met de tomaatjes en 1 zak veldsla (75 g). Breng op smaak met 2 el citroensap, 4 el olijfolie, zout en (versgemalen) peper.

video

Bar­be­cue­ën

Instructievideo - 02:41 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 150 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.