Pa­el­la­spies

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans bijgerecht 4 personen
4 6

Ingrediënten

Keukenspullen
  • spiesen
  • barbecue

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd 2 kippendijenfilets in grote dobbel stenen. Rijg aan 4 spiesen een ontdooide zoutwatergarnaal (diepvries), een dobbelsteen kip, een teentje knoflook in de schil en een cherrytomaat, herhaal dit. Bestrijk de spiesen dun met olijfolie. Bestrooi ze met paprikapoeder, (zee)zout en (vers gemalen) peper naar smaak. Rooster ze in 8 minuten bruin en gaar.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 115 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 4 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.