Mixed grill met aard­ap­pel en mais

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 840 kcal voedingswaarden
    • 35 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
2 21

Ingrediënten

Keukenspullen
  • barbecue

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng de rode wijn, azijn, knoflook en tijm in een schaal. Prik enkele gaatjes in de braadworsten. Wentel de worsten, speklapjes en karbonades door de marinade en laat afgedekt 1 uur in de koelkast marineren.
  2. Steek de barbecue aan. Laat het vlees op kamertemperatuur komen en dep droog met keukenpapier. Leg de mais op de barbecue en gril 20 min. Keer regelmatig. Bestrijk ondertussen het vlees met de olie. Gril de worsten, speklapjes en karbonades op het barbecuerooster in 15 min. gaar en bruin. Keer regelmatig. Verdeel ondertussen de aardappelpartjes in 4 porties en verpak elke portie in aluminiumfolie. Gaar ze 15 min. op de barbecue. Gril ook de biefstukken 5 min. op de barbecue medium gaar. Bestrooi met peper en zout. Lekker met crème fraîche en barbecuesaus.
video

Maiskol­ven gril­len op de bar­be­cue

Instructievideo - 00:31 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 840 kcal
  • eiwit 51 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 48 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.