Dil­le-ci­troen­ma­ri­na­de

  • hoofdgerecht
  • 1 stuk
  • 285 kcal voedingswaarden
    • 5 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 1 stuks
3 17

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Meng in een kom de geraspte gele schil en het sap van 1 schoongeboende citroen met 3 el fijngehakte dille en 2 el olijfolie knoflook-chilipeper (fles 250 ml, AH Excellent). Bestrijk de vis met de marinade en laat minimaal 30 minuten intrekken.
  2. Marinade is een vloeibaar mengsel waar u vlees of vis korte of lange tijd in legt om het op smaak te brengen, voordat u het bereidt.

Tip:

Dille over? Roer de rest van de dille om met 4 el crème fraîche en serveer bij vis. De olijfolie knoflookchilipeper smaakt heerlijk door een Aziatische salade.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 285 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.