To­ma­ten-gei­ten­kaas­sa­la­de

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans bijgerecht 4 personen
3 46

Ingrediënten

Keukenspullen
  • vershoudfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de tomaten en de geitenkaas in plakjes en verdeel ze om en om op een groot bord. Meenemen: dek af met vershoudfolie. Verdeel er ter plekke de basilicumblaadjes over en besprenkel naar smaak met de olijfolie. Lekker met ciabattabrood.

Tip:

Wilt u toch liever een klassieke salade caprese? Vervang de geitenkaas dan door een paar plakken mozzarella. AH heeft kleine flesjes olijfolie extra vierge van 250 ml. Dat is handig meenemen!

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 150 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.