Li­moen-pe­per­rub

  • hoofdgerecht
  • 4 stuks
  • 285 kcal voedingswaarden
    • 5 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 stuks
4 10

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng in een kom de geraspte groene schil en het sap van 1 schoongeboende limoen met 2 el geplette zwarte peperkorrels (dit gaat gemakkelijk in een vijzel), 2 tenen geperste knoflook en 2 el olijfolie. Wrijf met het mengsel het vlees of de vis in en laat minimaal 30 minuten intrekken.

Tip:

Rub is een mengsel van voornamelijk droge ingrediënten waar u vlees of vis mee inwrijft, voordat u het bereidt.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 285 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.