To­ma­ten­sal­sa

(51)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans bijgerecht 4 personen
3 51

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwijder bij de trostomaten de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snipper de ui en snijd de platte peterselie fijn. Meng de tomaten met de kappertjes, rode ui, platte peterselie en het citroensap. Laat voor gebruik 30 min. staan.

combinatietip:

Lekker als dip voor vlees, vis, aardappelen en brood.

Tip:

Salsa is een grove saus die je gebruikt als dip bij het eten.

video

Bar­be­cue­sau­zen ma­ken

Instructievideo - 01:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 15 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 3 g
Tags
Ook te zien in

Tomatensalsa

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

To­ma­ten­sal­sa

1
1
  • 5 trostomaten
  • 1 rode ui
  • 2 el platte peterselie

Verwijder bij de trostomaten de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snipper de ui en snijd de platte peterselie fijn.

2
2
  • 2 el kappertjes
  • 2 el citroensap

Meng de tomaten met de kappertjes, rode ui, platte peterselie en het citroensap. Laat voor gebruik 30 min. staan.

combinatietip:

Lekker als dip voor vlees, vis, aardappelen en brood.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.