Cous­cous met tuin­boon­tjes en wit­te kaas

(62)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 62

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Laat de couscous in een schaal met 500 ml kokend water 6 min wellen. Roer de korrels los met een vork. Bereid de tuinboontjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak een dressing van de olie en de balsamicoazijn. Schep de couscous nogmaals om, zodat deze wat afkoelt. Snijd de radijsjes in vieren en schep de stukjes met de tuinboontjes, de peterselie, de ui en de kaas door de couscous. Serveer de lauwwarme salade in 4 diepe borden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 605 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.