Lin­zen­cur­ry met vis

(118)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 118

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de zilvervliesrijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verdeel de pangasiusfilets in gelijke stukken en schep ze om met de kerriepoeder.
  3. Verhit in een wok of hapjespan de olie en roerbak hierin de vis met de ui 3 minuten. Voeg de tomaten, spinazie en linzen toe en stoof het gerecht 5 minuten. Serveer de zilvervliesrijst erbij.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.