Ge­gril­de zalm met kool­sa­la­de

(68)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 68

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster ondertussen in een droge koekenpan het sesamzaad lichtbruin. Meng in een schaal de spitskool, de radijs, het sesamzaad en de munt met de sladressing. Bestrijk de zalmfilets met de olie en bestrooi ze met (versgemalen) peper en zout. Verhit de grillpan en gril de zalmfilets in 6 min. vanbinnen rosé en vanbuiten bruin, keer halverwege. Verdeel de zalmfilets over 4 borden en schep de rijst en de salade erbij.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.