Peen met munt­bo­ter

  • bijgerecht
  • 4 personen
  • 340 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
4 17

Ingrediënten

Keukenspullen
  • vershoudfolie
  • bakblik

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng de boter met de munt en zout en chilipeper naar smaak. Wikkel de muntboter tot een rolletje in vershoudfolie en laat het in de koelkast stevig worden. Verwarm de oven voor op 225 °C. Schil de bospeen met een dunschiller. Rasp 1 citroen en meng door de olijfolie en smeer dit dun op de penen. Rooster de penen in een bakblik in de oven in 30 minuten gaar, keer ze af en toe. Serveer met de muntboter.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 340 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.