Ge­stoof­de wor­tel­tjes met ko­mijn

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Schil 2 bossen peen met een dunschiller en snijd de wortels in stukken van 3 cm. Smelt 25 g boter in een hapjespan en roer er 2 tl djintan (gemalen komijn, potje 25 g, Conimex) door. Voeg aan de wortels 1 el citroensap, 75 ml water en zout naar smaak toe en smoor ze in 12 minuten gaar. Strooi er 2 el fijngehakte koriander over.

Tip:

Koriander over? Koriander is onmisbaar in Aziatische gerechten. Zoek voor recepten op ah.nl/recepten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 70 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 5 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.