Cham­pig­non­roer­bak­scho­tel

(106)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 106

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang een beetje rijstkookwater op, giet de rijst af.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak op hoog vuur de Champignon roerbakmix 5 minuten. Voeg de boemboe toe en laat deze smelten. Schep de Chinese kool en de tofureepjes erbij en laat de kool al omscheppend slinken. Voeg eventueel een scheutje rijstkookwater toe als het te droog wordt. Schep de rijst erbij en roerbak de nasi ca. 5 minuten. Strooi de gezouten pinda's eroverheen of serveer ze er los bij.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 64 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 16-17

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.