Thai­se roer­bak van run­der­reep­jes en prei

(76)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
thais hoofdgerecht 4 personen
3 76

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Roerbak in een wok de uipartjes in 2 el olie glazig, schep de oosterse wokgroente en prei erbij en roerbak 5 minuten. Schep de groente uit de pan. Kook de mienestjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Schep de runderreepjes om met de bloem en wat zout en peper. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak op hoog vuur de runderreepjes in ca. 3 min. bruin. Schep de gebakken groente en de ginger & garlic saus erbij en verwarm het geheel al roerend op hoog vuur door.
  3. Verdeel de mie over 4 borden en schep het preimengsel erop.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 515 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 70 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 14-15

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.