Roer­ei plus

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
brunch 4 personen
3 18

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Klop de eieren los met de slagroom en breng op smaak met peper en zout. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en roerbak het eimengsel op laag vuur tot het begint te stollen. Draai het vuur uit en schep het ei om met naar keuze de tomaat met peper, de dille met de 4-seizoenenpeper of de oude kaas met het basilicum. Lekker met warme toast.

Tip:

Eieren stollen te vlug bij hoge temperaturen. Zet het vuur dus laag als u roerei maakt.

video

Roer­ei ma­ken

Instructievideo - 01:12 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 205 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 19 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.