Mi­mo­sa-ei­e­ren

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands brunch 4 personen
3 23

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de eieren in de lengte doormidden, doe de eidooiers in een kommetje en prak ze fijn. Breng op smaak met (versgemalen) witte peper en zout. Roer in een ander kommetje de bieslook en de peterselie door de roomkaas en breng op smaak met (versgemalen) witte peper en zout. Schep de kruidenroomkaas in de eiwithelften. Bestrooi met de eigeelkruimels: ze lijken op de bloemetjes van de mimosa. Serveer de eieren met geroosterd brood en een salade van komkommer en bosui.

video

Ge­vul­de ei­e­ren ma­ken

Instructievideo - 01:40 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 55 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 4 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.