Pen­ne met gar­naal­tjes en prei­room­saus

(274)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 274

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak de ui en knoflook goudbruin. Voeg de prei toe en bak even mee. Doe de garnalen erbij, roer de crème fraîche erdoor en verwarm het geheel. Breng op smaak met (versgemalen) peper en zout. Giet de pasta af en schep de saus erover.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 685 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 92 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.