Kik­ker­erw­ten­stoof­pot­je

(193)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan bijgerecht 4 personen
4 193

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de olie in een braadpan, bak hierin de knoflook en de ui lichtbruin. Spoel de kikkererwten af met stromend water. Schep de komijn en de kikkererwten bij de ui. Warm alles 5 minuten goed door. Schep de blokjes tomaat bij de kikkererwten en breng het stoofpotje pittig op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep voorzichtig steeds een pluk spinazie erdoor. Draai het vuur uit. Breng op smaak met het citroensap, zout en (versgemalen) peper. Lekker met geroosterd brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 175 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 15 g
  • vet 10 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.