Oven­kriel­tjes

Met olie, knoflook en rozemarijn tover je krieltjes om tot een heerlijk bijgerecht.

(61)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans bijgerecht Met olie, knoflook en rozemarijn tover je krieltjes om tot een heerlijk bijgerecht. 8 personen
3 61

Ingrediënten

8 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 175 °C. Schep de minikrieltjes om met de olijfolie, knoflook in de schil en de rozemarijn. Bak de krieltjes in 20 min. in de oven goudbruin en gaar.

combinatietip:

Lekker met saltimbocca uit de oven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 160 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 22 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 1 g
  • natrium 5 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Ovenkrieltjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven­kriel­tjes

1
1

Verwarm de oven voor op 175 °C.

2
2
  • 900 g voorgekookte minikrieltjes
  • 5 el olijfolie
  • 6 tenen knoflook
  • 2 tl gedroogde rozemarijn

Schep de minikrieltjes om met de olijfolie, knoflook in de schil en de rozemarijn. Bak de krieltjes in 20 min. in de oven goudbruin en gaar.

combinatietip:

Lekker met saltimbocca uit de oven.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.